Ο Μηνάς Μάριος Κόντης, Διευθύνων Σύμβουλος της Univation, μπαίνει στη λίστα Forbes 30 Under 30

Ο Μηνάς Μάριος Κόντης, Διευθύνων Σύμβουλος της Univation, μπαίνει στη λίστα Forbes 30 Under 30

Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2023, 08:00 π.μ

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ - Η Univation με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της, Μηνάς Μάριος Κόντης, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους νέους ηγέτες από το Forbes, που τον τοποθετεί στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2023. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη του αξιοσημείωτου ταξιδιού του Μηνά Μάριου ως καινοτόμου και επιχειρηματία, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του και για τη Univation ως εταιρεία.

Το ταξίδι του Μηνά Μάριου ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών, όταν ανέπτυξε την πρώτη του εφαρμογή για τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, η οποία συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 100.000 λήψεις. Αυτή η πρώιμη επιτυχία ήταν ο προάγγελος μιας σειράς καινοτόμων εγχειρημάτων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του «brikibot» στα 13 - μιας ρομποτικής ελληνικής μηχανής καφέ που κέρδισε διακρίσεις στον διαγωνισμό ACSTAC 2013.

Η προσπάθεια για καινοτομία οδήγησε το Μηνά Μάριο Κόντη να ιδρύσει τη Univation κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών του χρόνων. Η Univation, υπό την ηγεσία του, αναδείχθηκε ως φάρος για τους φοιτητές επιχειρηματίες, βοηθώντας τους να μετατρέψουν τις ιδέες σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Σήμερα, ο αντίκτυπος του Univation είναι παγκόσμιος, με παρουσία σε περισσότερα από 40 πανεπιστήμια σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, και έχει υποστηρίξει περισσότερους από 35.000 φοιτητές στην πραγματοποίηση των επιχειρηματικών ονείρων τους.

Το 2023 σηματοδότησε μια κομβική χρονιά για την Univation με την κυκλοφορία της Online Πλατφόρμας της, τώρα ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο SaaS για Θερμοκοιτίδες, Επιταχυντές και VC παγκοσμίως. Προγράμματα κύρους όπως το Google for Startups και τα προγράμματα φοιτητικής επιχειρηματικότητας του Χάρβαρντ αποδεικνύουν την ευρεία υιοθέτηση και την αποτελεσματικότητά του.

Η διαδικασία επιλογής του Forbes 30 Under 30, με αιχμή του δόρατος μια αξιότιμη κριτική επιτροπή συμπεριλαμβανομένων των Σπύρο Θεοδωρόπουλο, Νίκο Καραμούζη, Μιχάλη Μπλέτσα και Θεοχάρη Φιλιππόπουλο, υπογραμμίζει την αυστηρότητα και το κύρος που συνδέονται με αυτήν την αναγνώριση. Η συμπερίληψη του Μηνά Μάριου σε αυτή τη λίστα δεν είναι απλώς ένα προσωπικό επίτευγμα αλλά μια σαφής ένδειξη της αυξανόμενης επιρροής και συμβολής της Univation στο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Καθώς γιορτάζουμε αυτή τη σημαντική περίσταση, το Univation πρόκειται να φτάσει σε νέα ύψη, με στόχο να επεκτείνει την εμβέλειά του σε 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως και να εμπνεύσει κάθε φοιτητή να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα. Αυτή η τιμή από το Forbes είναι ένας φάρος ενθάρρυνσης και μια υπενθύμιση των δυνατοτήτων που έχουν τα νέα, φιλόδοξα μυαλά.

APPLY

More Blog